Mijn favorieten

Meer makelaar, minder kosten!

Wanneer u uw woning gaat verkopen is het belangrijk in kaart te brengen wat uw wensen ten aanzien van de makelaar zijn. Wilt u bijvoorbeeld zelf activiteiten zoals bezichtigingen uitvoeren dan komt u al snel terecht bij een internetmakelaar. Hiermee kunt u wel flink op de kosten besparen. Wanneer u alle activiteiten aan de makelaar over laat komt u automatisch bij een full-service kantoor terecht. Dit met alle kosten van dien. Hoeveel werk de makelaar met de verkoop van u woning heeft maakt dan niet uit. U betaald een vast bedrag of percentage.

 

Wij bieden een ideale combinatie van beiden. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt en betaalt ook enkel voor de diensten die u daadwerkelijk afneemt. Dit kan al snel honderden euro's voordeel opleveren! Verkoop van uw woning is maatwerk.

 

Aan de hand van uw wensen maken wij een persoonlijk verkoopplan en krijgt u van ons een helder en transparant advies. Zo maken wij bij iedere woning een uniek presentatieadvies zodat uw woning optimaal gepresenteerd wordt bij de juiste doelgroep en wordt er een marktanalyse gemaakt met betrekking tot de juiste vraagprijs van uw woning.

 

Belangrijk om te weten is dat u te allen tijden meer of minder diensten kunt afnemen. Zo blijft de dienstverlening flexibel en kunnen inspelen op uw wensen en die van de kopers van uw woning.

 

U kunt uw woning al verkopen vanaf € 795,-- inclusief BTW. Door onze scherpe tarieven bent u voor full-service dienstverlening nooit duurder uit dan bij een traditioneel full-service makelaarskantoor.

 

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in of neem contact op met ons kantoor.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen